2a Fira Multisectorial i 2a Jornada Empresarial a l'Hospitalet de l'Infant

L’Hospitalet de l’Infant acollirà la 2a Fira Multisectorial aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig. I el divendres 6 de maig, la II Jornada Tècnica Empresarial, també organitzada per l’associació d’empresaris del municipi (ADE), amb la col·laboració de l’Ajuntament i d’Idetsa.


Aquest cap de setmana del 7 i 8 de maig se celebrarà a l’Hospitalet de l’Infant la 2a Fira Multisectorial. Es tracta d’una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i de l’empresa municipal de promoció econòmica Idetsa.

El recinte firal estarà ubicat al carrer Ramon Berenguer IV, davant del Centre Cultural Infant Pere. En aquest «lloc estratègic, situat a l’entrada de l’Hospitalet de l’Infant», hi haurà més d’una quinzena d’expositors, majoritàriament del sector serveis i indústria i d’empreses del municipi, segons ha explicat el president de l’ADE, Aurelio Llopis. La fira s’inaugurarà el dissabte 7 de maig a les 12 h i aquest dia estarà oberta fins a les 20 h. L’horari d’obertura del diumenge, 8 de maig, serà des de les 11 a les 19 h. «La nostra voluntat és donar visibilitat a les empreses participants, moltes de les quals estan ubicades al polígon local Les Tàpies, perquè tant els veïns com els visitants coneguin l’oferta de serveis i productes que brinden i que tenen al seu abast; i posicionar-les al territori», ha assenyalat Llopis. La regidora responsable de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, Maria José Gómez, ha valorat positivament la continuïtat d’aquest projecte públic-privat, que va néixer l’any 2019 a proposta de l’associació d’empresaris del municipi, «perquè representa un punt de trobada entre professionals i clients, on establir sinergies i multiplicar possibilitats de fer negocis». A la Fira, també hi seran presents l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) i l’Associació de Comerços de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ACHV), que compartiran un estand. Les persones que hi assisteixin també hi trobaran una zona de bar i una food truck. A més, els els dos dies s’hi oferirà una exhibició de poda d’arbres, amb tècniques de poda d’altura i amb màquina elevadora; i un taller infantil titulat «Dibuixem amb robòtica», previst de les 17 a les 18.30 h. Fora del recinte firal, també a l’Hospitalet de l’Infant, es podrà gaudir de la 6a Ruta de Tapes a 16 bars i restaurants d’aquest nucli de població (més informació a www.vandellos-hospitalet.cat).
La II Jornada Tècnica Empresarial

Per al divendres 6 de maig, l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE) també ha organitzat, amb la col·laboració de l’Ajuntament, la Cambra de Comerç de Reus i PIMEC Baix Camp, la II Jornada Tècnica Empresarial, a l’Hospitalet de l’Infant. Aquesta jornada oberta a tothom, però especialment adreçada al teixit empresarial, tindrà lloc al Teatre Auditori i per participar-hi caldrà inscripció prèvia. Començarà a les 19 h, amb els discursos de benvinguda de l’alcalde i president d’Idetsa, Alfons Garcia; i del president de l’ADE, Aurelio Llopis; i continuarà amb una ponència titulada «Turisme, factor multiplicador pel sector serveis», de Berta Cabré, coordinadora de la Comissió de Turisme de la Cambra de Comerç de Reus i presidenta de la Federació Empresaris Hoteleria i Turisme de la província de Tarragona (FEHT). Tot seguit, Imma Estivill, presidenta de la Sectorial de Formació de PIMEC i vocal de la Comissió Executiva de PIMEC Baix Camp, parlarà de «Lideratge, punt clau per a la gestió empresarial». De la cloenda de la jornada se’n farà càrrec la regidora d’Ocupació, Emprenedoria i Planificació Estratègica; de Comerç i Turisme i d’Indústria i Noves Energies i sotspresidenta d’Idetsa, María José Gómez. Per acabar, hi haurà un sopar networking, per generar un espai d’intercanvi d’idees i de reflexió.
Image
Image