Comunicat sobre la suspensió de la Fira de producte local de les Terres de Mestral “Fruits de la Terra” per a l’edició del 2021

 Comunicat sobre la suspensió de  la Fira de producte local de les Terres de Mestral  “Fruits de la Terra”  per a l’edició del 2021

La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) dels municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, vista la situació extraordinària provocada per la crisi sanitària provocada per la COVID-19  pren la decisió difícil de suspendre l’edició d’enguany de la Fira “Fruits de la Terra” i celebrar-la el 2022.

Els criteris sanitaris, de seguretat per a la població i prudència són la base d’aquesta suspensió. La dificultat de celebrar actes multitudinaris que concentren un gran nombre de persones en els espais públics, com ara els tasts de vins, de restauració i els concerts previstos,  incideixen directament en la celebració d’aquest esdeveniment. Des de l’organització hem d’exercir una posició de responsabilitat i prudència en aquest moments.

Malgrat tot, la Mancomunitat continuarà treballant conjuntament amb el sector agroalimentari i turístic del territori per al seu desenvolupament i donant suport en aquest aquests moments de crisi. Es preveuen la realització d’accions de promoció i difusió dels producte locals de proximitat, de la restauració i del territori per a continuar amb l’activitat econòmica d’ambdós sectors.

Ha estat una decisió difícil de prendre però molt meditada. Posarem els recursos de la Mancomunitat per donar resposta a la difícil situació econòmica que es podran trobar els diferents sectors econòmics del territori i amb l’objectiu comú del desenvolupament local dels nostres municipis.

Agraïm la comprensió de tothom davant de la decisió que es pren en aquests moments.  Volem transmetre el nostre suport a totes les persones que estan al capdavant de la lluita contra la COVID-19, així com també als afectats i familiars, i el més sentit condol als qui han perdut als seus éssers estimats durant la pandèmia.

Treballem pel futur del territori i amb la col·laboració de tots plegats ens en sortirem.

Alfons Garcia Rodríguez

President de la MIDIT

Tivissa, maig de 2021