Enquestes de Població de la MIDIT

Enquestes de Població de la MIDIT

Els Ajuntaments de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Tivissa i Pratdip estan duent a terme activitats per crear ocupació i atraure més empreses al territori. Aquesta és una enquesta per conèixer la seva opinió i ajudar-nos a millorar plegats. Al contestar aquesta enquesta, mitjançant el telèfon que en ha facilitat, entrarà en el sorteig de productes locals, sopars i vals per activitats als municipis.

El sorteig es diari, de dilluns a divendres, i quan abans contesteu a la enquesta més possibilitats de tenir premi, ja que es acumulatiu.

(*Les  enquestes  respostes en cap de setmana entraran en els sortejos dels dilluns)

Hi haurà una persona, l'Ezequiel Cebrián, que farà les enquestes tan a través de trucada telefònica com presencialment pels nuclis de població. Les enquestes també es poden contestar trucant a la oficina de la MIDIT, 977 569 030 (de 9h a 15h) o a través del web de la MIDIT, www.midit2020.com:

  ENQUESTA

Sorteig a càrrec de:

Terres de Mestral ǀ Restaurant Sal Grossa ǀ Llastres Serveis Municipals ǀ GeoSud  ǀ Cooperativa de Vandellòs ǀ Cooperativa de Pratdip ǀ Celler AiBar 1895 ǀ Cooperativa/Celler Serra d’Almos ǀ Celler Serra de Llaberia ǀ Celler La Placeta ǀ Celler Joan d’Anguera ǀ Celler Cedó Anguera ǀ Celler Anguera Domènech