IDETSA ha obert la inscripció a tres cursos amb certificat de professionalitat

Enguany es podran obtenir tres certificats de professionalitat a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant Com a centre homologat de formació ocupacional, l’empresa municipal de promoció econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, IDETSA, ha obert la inscripció a tres cursos amb certificat de professionalitat, és a dir, un document oficial que acredita a qui l’obté que és competent professionalment per desenvolupar una activitat laboral d’acord amb les exigències de la producció i l’ocupació. Aquests cursos, que s’impartiran aquest 2022 al Viver d’Empreses d’IDETSA, ubicat al c/ Martí i Franquès 5 del Polígon Les Tàpies I de l’Hospitalet de l’Infant, són:
  • el d’Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, de 370 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empresa, que s’impartirà del 7 de març al 2 de juny, de dilluns a divendres de 15 a 21 h. Està adreçat prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur.
  • el d’Operacions bàsiques de bar i restaurant, de 210 hores teòriques i 80 hores de pràctiques en empresa. Hi ha un adreçat prioritàriament a persones treballadores en actiu que està programat del 7 de març al 5 de maig, de dilluns a divendres de 16 a 21 h; i un altre dirigit prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur que està previst del 21 de març al 10 de maig, de dilluns a divendres de 9 a 15 h.
  • i el de Vigilància, Seguretat privada i Protecció a les persones, de 290 hores teòriques i 40 hores de pràctiques en empresa, previst del 14 de març al 3 de juny, de dilluns a divendres de 16 a 21 h. Està adreçat prioritàriament a persones treballadores en situació d’atur.
Els certificats de professionalitat adreçats a persones treballadores en situació d’atur estan subvencionats pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC). El certificat de professionalitat d’Operacions bàsiques de bar i restaurant per a persones treballadores en actiu, en canvi, està subvencionat pel Consorci de la Formació Contínua de Catalunya. Les persones treballadores en actiu també tenen al seu abast dos cursos d’anglès de 180 h en modalitat semipresencial: un de nivell A2 (que s’està impartint des del passat 29 de desembre i que finalitzarà el 26 de maig); i un de nivell B1, previst del 30 de maig al 23 de novembre, els dilluns, dimecres i dijous de 18 a 21 h. Les persones interessades a apuntar-se als cursos amb certificat de professionalitat o al curs d’anglès B1 han d’adreçar-se a l’Oficina d’IDETSA, situada a l’Avinguda Via Augusta número 2 de l’Hospitalet de l’Infant. Per a més informació, es pot trucar al telèfon 977 820 820 i consultar el web https://www.idetsa.cat/formacio/
Image
Image