Jornada de presentació del producte turístic

Jornada de presentació del producte turístic

Us convidem a la presentació del producte turístic "Camí de Mestral" el proper 30 d'abril de 2019 de 10:00 a 12:00 hores al Casal Municipal de Pratdip. (Av. Catalunya, 9)

La presentació anirà a càrrec de David Esteller de Tourislab i Izaskun Cendegui, Coordinadora de la Mancomunitat.
El producte turístic "Camí de Mestral" s'ha treballat conjuntament amb el sector públic i privat del territori de la MIDIT des de l'any 2017 amb l'objectiu de promocionar les Terres de Mestral i afavorir-ne la seva activitat econòmica i consolidar el treball en xarxa.
http://www.terresdemestral.cat/ca/cami-de-mestral  
"El Camí de Mestral" ofereix en tan sols quatre dies una espectacular combinació de mar i muntanya amb panoràmiques infinites al territori de les Terres de Mestral. Una zona de petits pobles d’interior i de costa que conserven l’essència d’una ruralitat ben viva, ideal per a senderistes contemplatius amb ganes de descobrir indrets oblidats de gran bellesa.

Aquest projecte està promogut per la MIDIT amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Trabajo, Migraciones y Seguridad Social , en el marc de la línia de subvenció de projectes innovadors i experimentals.