La MIDIT i el CMCTUR signen un conveni per la competitivitat i diversificació econòmica al territori

La MIDIT i el CMCTUR signen un conveni per la competitivitat i diversificació econòmica al territori

El president de la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), Alfons Garcia; i el president del Consorci per a la millora de la competitivitat del turisme i oci a les comarques de Tarragona (CMCTUR), Josep Manel Ricart Pla, han signat aquest dilluns 18 de febrer a la Casa de la Vila de l’Hospitalet un conveni per dur a terme el projecte ‘Competitivitat i diversificació econòmica al territori de la MIDIT”.

Es tracta d’un projecte innovador i experimental, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE), en el marc del qual les dues entitats s’han compromès a col·laborar per realitzar diverses accions.

Aquestes accions consisteixen en la constitució del Fòrum d’opinió entre sector públic, universitat i empresa; l’anàlisi, priorització, disseny i execució de les propostes de millora en relació amb el sector sorgides de les taules de treball del Fòrum d’opinió; i la programació i organització de punts de trobada pel coneixement del producte local del territori al sector turístic.

Aquestes actuacions tenen com a objectiu crear una xarxa de treball comú entre el sector públic i privat, per consensuar el marc de desenvolupament del sector turístic; i fomentar la participació i el treball en xarxa entre els diferents agents socials i econòmics del sector agroalimentari, per la consolidació de la plataforma de venda de producte local i la producció de qualitat. Segons consta al conveni de col·laboració signat, es duran a terme aquest 2013 i tenen un pressupost de més de 50.000 euros.