La MIDIT rebrà un dels Premis Cambra Reus 2021

Per la seva trajectòria i per la importància del projecte de creació d’un centre de protonteràpia a l’antiga central de Vandellòs I que promou
 
La Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT) rebrà un reconeixement de la Cambra de Comerç de Reus. Segons va anunciar ahir dimecres 15 de desembre aquesta corporació, la mancomunitat de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip serà una de les 44 realitats empresarials guardonades en la gala dels Premis Cambra Reus 2021, que se celebrarà el proper 22 de desembre a l’auditori Antoni Gaudí de Fira de Reus.
En concret, la MIDIT ha guanyat un dels cinc Premis Comarcals Cambra de Reus que s’hi concediran. “El guardó, més enllà de posar en valor la trajectòria de la MIDIT, que es va constituir l’any 1995, vol subratllar la importància de l’última iniciativa presentada aquest mes de novembre, la creació a l’antiga central nuclear de Vandellòs I d’un centre de protonteràpia de tractament contra el càncer”, tal com ha explicat la Cambra.
 
Més informació sobre els Premis Cambra Reus 2021: https://bit.ly/3yuHUvQ