Un grup de bloggers del món de la gastronomia visiten Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip

Un grup de bloggers del món de la gastronomia visiten Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip

Amb l’objectiu de promocionar el seus productes locals, la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha organitzat per avui 21 de maig i demà 22 de maig una ruta adreçada a un grup de bloggers, d’arreu de l’Estat,  vinculats al món de la gastronomia.

Els 7 bloggers que han acudit a la cita tenen una gran quantitat de seguidors a Internet: 44.270 a Twitter i 52.079 a Facebook. En concret, són:

Garbancita  http://garbancita.blogspot.com.es/

-        No hi ha ous  http://nohihanous.blogspot.com.es/

-        Infovi  http://www.infovi.cat/

-        Revista Descobrir  http://www.descobrir.cat/

-        Rachel Ritcie http://www.rachelritchie.com/ http://www.visitpriorat.com/ 

La ruta, que s’ha iniciat aquest matí amb una recepció a la Casa de la Vila de l’Hospitalet, inclourà una visita al Centre d’Interpretació de La Serra de Llaberia, a Pratdip; i al Centre d’Interpretació de l’Oli, a Vandellòs; a més d’un tast de vins i d’un tast d’olis del territori.

Els participants, que s’allotjaran a la zona, podran gaudir també de menús degustació elaborats pels restauradors del territori i d’una visita als establiments col·laboradors. A més, rebran informació sobre la futura plataforma virtual de producte local i turisme que està elaborant la MIDIT, conjuntament amb els establiments i empreses privades del sector agroalimentari i turístic de la zona.

Aquesta acció promocional, organitzada per la MIDIT, compta amb una subvenció del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu,  en el marc del Programa d’Ajuts a projectes innovadors i experimentals 2012-2013.