2a Edició de la Fira Fruits de la Terra

2a Edició de la Fira Fruits de la Terra

Les persones que assisteixin a aquesta fira podran tastar els vins de 6 cellers de la zona: Cedó Anguera, Anguera Domènech, AIBAR, Cooperativa de la Serra d’Almós, Mas d’en Canonge i El Solà d'Ares; i comprar productes locals, com ara oli, mel, fruit seca, olives i derivats, als punts de venda que tindran les cooperatives de Vandellòs, Tivissa, la Serra d’Almós i Pratdip. A més, en aquesta edició també es podran tastar i comprar  productes elaborats per establiments com Deviteca, Nat Salut, Dolços de l'Infant o el Forn Sant Roc.

El preu de 4 tasts de vins més la copa i el portacopes serà de 6 euros; i el preu de 4 tasts de vins, de 4 euros. Els tiquets es podran adquirir a la mateixa Plaça Catalunya. Els que participin en aquest tast de vins podran prendre part en un sorteig d'una ruta guiada per a dos persones pel territori de la MIDIT.

A banda d’això, s’oferiran diverses actuacions musicals, que aniran a càrrec el dia 5 de juliol de l'Small River Brass Band a les 20 i 22:30 hores; i el dia 6 de juliol coincidirà amb la celebració de la Festa Ball del 25è Aniversari de Ràdio l'Hospitalet.
Aquesta fira té com a objectiu donar a conèixer els productes locals del territori de la mancomunitat i s’emmarca dins del Pla Estratègic MIDIT 2020, elaborat amb la voluntat d’aconseguir un consens entre les  les actuacions públiques i/o privades a desenvolupar durant els propers anys, per progressar en base a un gran nexe comú: generar ocupació per mitjà del desenvolupament econòmic local.