V Jornada Tècnica de la MIDIT

V Jornada Tècnica de la MIDIT

Amb l'objectiu de generar un espai de reflexió conjunta entre el sector públic i el sector privat del territori, dissabte passat 2 de desembre, va tenir lloc la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “El sector privat com a motor de canvi”. 

Aquesta va començar sobre dos quarts de 5 de la tarda amb la benvinguda a càrrec de l'Alfons Garcia, alcalde del municipi i president de la MIDIT, i va tancar sobre dos quarts de 8 de la tarda, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou.

Es van presnetar les exepriències "Al teu gust Aliments del Pallars", "Fòrum Econòmic i Social" de Manlleu, i el "Clúster de Muntanya del Berguedà". En el marc d ela Jornada també es va portar a terme la presentació de la Comunitat d'Aprenentatge Empresarial - CAE de la MIDIT.

Aquesta jornada està promoguda per la MIDIT amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya i pel Ministerio de Empleo , en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2016