V Jornada Tècnica MIDIT

V Jornada Tècnica MIDIT

El 2 de Desembre a les 16:30h, a la Sala Ferrer Malet (Casa de la Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospialet de l'Infant) es portarà a terme la V Jornada Tècnica MIDIT.

Fins al 30 de novembre és obert el període d’inscripció a la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “El sector privat com a motor de canvi”, que tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer a través de la pàgina web www.midit2020.com o dels telèfons 977569030 i 626355904.

Aquesta jornada, prevista per al 2 de desembre de les 16.30h a les 19.30h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou,  està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat.

L’objectiu d’aquesta edició és donar a conèixer experiències d’èxit relacionades amb els sectors afectats pel Pla Estratègic de la MIDIT , per promoure entre el sector privat els sectors estratègics del territori i sensibilitzar al sector públic en el desenvolupament econòmic local.

La idea, un any més, és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, un espai adequat perquè ambdós sectors, tant el públic com el privat, debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

Amb aquesta voluntat, la Mancomunitat ha preparat quatre ponències sobre: “Al teu gust, aliments del Pallars, una experiència de gastronomia, cooperació i desenvolupament”, de l’Ajuntament de Tremp; “Fes Manlleu, una experiència de co construcció de polítiques publiques locals”, de l’Ajuntament de Manlleu; el Clúster agroalimentari de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà; i la Comunitat d’Aprenentatge Empresarial de la MIDIT (CAE).

En el marc d’aquesta jornada, de fet, es presentarà oficialment aquesta Comunitat, integrada per sis empreses del territori. Els seus membres explicaran el treball que han fet fins al moment i els projectes de futur que tenen.

A més, hi haurà una mostra de producte local i uns torns de preguntes i de debat. La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i president de la MIDIT, Alfons Garcia.

Aquesta jornada es duu a terme amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) i del Ministerio de Empleo, en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2016.

Inscripcions: https://goo.gl/forms/Mzh5XTSKZO6UiuFy1

Programa