VI Jornada Tècnica MIDIT

VI Jornada Tècnica MIDIT

El 19 d'octubre a les 17:00h, a la Sala Bonet Castellana (Centre Cultural Infant Pere de l'Hospialet de l'Infant) es portarà a terme la VI Jornada Tècnica MIDIT.

Fins al 18 d'octubre és obert el període d’inscripció a la VI Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “Nous escenaris, noves estratègies”, que tindrà lloc el dissabte 19 d'octubre a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer a través de la pàgina web www.midit2020.com o dels telèfons 977569030 i 626355904.

Aquesta jornada, prevista per al 19 d'octubre de les 17.00h a les 20.00h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere,  està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat.

La idea, un any més, és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, un espai adequat perquè ambdós sectors, tant el públic com el privat, debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

Amb aquesta voluntat, la Mancomunitat ha preparat dos ponències sobre: “"Lloret de Mar, una experiència de reconversió turística", a càrrec d’Elizabeth Keegan, Gerent de Lloret Turisme; i "L’Estratègia Territorial de la Conca del Ripoll i la Riera de Caldes: Apostes i limitacions de la governança territorial", a càrrec d'Eduard Jiménez Hernández, Director de l’Àrea de Presidència i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda. A més hi haurà uns torns de preguntes i de debat. La benvinguda a l’acte anirà a càrrec del president de la MIDIT, Alfons Garcia, i d'una ponència inaugural pendent de confirmar.

Aquesta jornada es duu a terme amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya (SOC) i del Ministerio de Trabajo, migraciones y Seguridad Social, en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals.
Inscripcions: https://forms.gle/Rgemzxm754zXukjt5

PROGRAMA