VII Jornada Tècnica de la MIDIT: “Desenvolupament turístic i sostenibilitat”

Previous Next

El 5 de novembre a les 9:30 h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant es portarà a terme la VII Jornada Tècnica MIDIT.

Fins al 4 de novembre és obert el període d’inscripció a la VII Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “Desenvolupament turístic i sostenibilitat”, que tindrà lloc el divendres 5 de novembre de 2021 a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer mitjançant el següent enllaç https://cutt.ly/RRdNwkS o als telèfons 977569030 i 626355904.

Aquesta jornada, prevista per al 5 de novembre de 9:30 a 13 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat.

L'objectiu de la jornada és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, un espai adequat perquè ambdós sectors, tant el públic com el privat, debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

Amb aquesta voluntat, la Mancomunitat comptarà amb la participació de la sra. Marta Domènech i Tomàs, Directora General de Turisme del Departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i amb tres experiències relacionades amb el desenvolupament turístic sostenible, la Taula de Cicloturisme del Baix Ebre amb Paula Ramírez, Turisme Garrotxa amb Turina Serra, i el Patronat de Turisme de la Vall de Boí amb Montse Señís.

A més hi haurà uns torns de preguntes i de debat. La benvinguda a l’acte anirà a càrrec del president de la MIDIT, Alfons Garcia.

Cartell VII Jornada Tècnica de la MIDIT: Desenvolupament turístic i sostenibilitat

Image