VIII Jornada Tècnica de la MIDIT: "Xarxes de col·laboració"

Previous Next

El 17 de novembre a les 9:30 h, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant es portarà a terme la VIII Jornada Tècnica MIDIT.

Fins al 16 de novembre és obert el període d’inscripció a la VIII Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “Xarxes de col·laboració”, que tindrà lloc el divendres 17 de novembre de 2023 a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer mitjançant el següent enllaç https://forms.gle/A1PbgqFbojxNBFW19 o als telèfons 977569030 i 626355904.

Aquesta jornada, prevista per al 17 de novembre de 9:30 a 13:30 hores, a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d'Anjou de l'Hospitalet de l'Infant, està adreçada a tothom i, especialment, als agents del sector públic i a les empreses dels municipis que aplega la Mancomunitat.

L'objectiu de la jornada és generar un espai de reflexió conjunta per al sector públic i privat del territori, un espai adequat perquè ambdós sectors, tant el públic com el privat, debatin sobre els sectors estratègics; i s’afavoreixi l’impuls d’iniciatives econòmiques.

Amb aquesta voluntat, la Mancomunitat comptarà amb tres experiències relacionades amb col·laboració públi-Públic, privat-privat i públic-privat, «L’energia, una nova font de col·laboració público-privada» a càrrec de Joan Ramon Benaiges gerent d’IDETSA, «Projecte Vitamina: espai territorial de reflexió públic-privat i de coconstrucció» a càrrec d’Ariadna Villegas i Betlem Parés del Projecte Vitamina i Xarxa de col·laboració industrial a la
comarca de Goierri» a càrrec d’Iker Galparsoro, director de Goieki.

A més hi haurà uns torns de preguntes i de debat. La benvinguda a l’acte anirà a càrrec de la presidenta de la MIDIT, Assumpció Castellví Auví.