1º Workshop de la MIDIT entre el Sector Turístic i Agroalimentari

Previous Next

La MIDIT ha organitzat el primer Workshop del territori, dimarts 29 d’octubre 2013, a La Figuerola Hotel Golf & Spa de Vandellòs. La finalitat d’aquesta trobada ha sigut facilitar les relacions entre les empreses d’allotjament i les empreses d’activitats que operen al territori per tal de crear sinergies per tal de millorar l’oferta turística. En aquesta primera edició han participat un total de 26 empreses. 
Creiem que les petites reunions entre empreses són una de les accions més eficaces i productives ja que es tracta d’un canal de comercialització molt directe i personalitzat. D’aquesta manera, aquest tipus de trobades obren la possibilitat d’establir nombroses relacions comercials en un curt espai de temps i a un cost relativament reduït.
Aquesta acció és el resultat de les propostes sorgides al Fòrum d'Opinió del sector turístic de la MIDIT (http://midit2020.com/forumMidit/) que es va posar en marxa aquest mateix any, i està organitzat amb el suport del CMCTUR - Parc Científic de Turisme de la URV. Aquesta trobada s'emmarca dins del projecte “Competitivitat i diversificació econòmica al territori de la MIDIT”, finançat pel programa d’ajuts a projectes innovadors i experimentals (2012-2013) i subvencionat en un 75% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).