III Fira "Fruits de la Terra"

III Fira "Fruits de la Terra"

Es portarà a terme els dies 4 i 5 de juliol de 2014, de 19h a 00h, a la Plaça Catalunya de L’Hospitalet de l’Infant, Tarragona.

La Fira compta amb estands on es podrà tastar vi (Cellers DO Montsant), elaborats amb producte local a càrrec d’elaboradors i restaurants i producte local de cooperatives (oli, avellanes,....)
 
El divendres 4 de juliol a les 19h, en la inauguració de la Fira, hi haurà la presentació del Llibre “La cuina de les Terres de Mestral”, amb textos de La Fundació Alícia i la MIDIT, pròleg del Josep Sucarrats i maridatge del Ferran Centelles. La presentació anirà a càrrec de la MIDIT i La Fundació Alícia.

Divendres 4 de juliol ens ho passarem d’allò més bé amb una cercavila a les 20h i una actuació a les 22:30h de la Small River Brass Band.

Dissabte 5 de juliol a les 20:30h gaudirem amb una cercavila de La Banda Forània.

Dissabte 5 de juliol, a l’acabar la fira, farem un sorteig gràcies a Peudagògic, Cal Barceló, Càmping-Alberg Tivissa i Restaurant Vistamar, per que coneixeu el territori una mica més.

Esperem que la proposta sigui del vostre interès i que us animeu a assistir.

Per més informació podeu posar-vos en contacte al telèfon 977 569 030 i/o al This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..