III Jornades tècniques MIDIT

III Jornades tècniques MIDIT

Les organitza la mancomunitat que aplega Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip

Sota el títol "Territori Cooperatiu, Territori Sostenible", la mancomunitat que vetlla pel desenvolupament i la diversificació econòmica de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT) ha organitzat les III Jornades Tècniques Empresarials, per al proper 4 d’octubre, al Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant. La inauguració anirà a càrrec del Director General d’Energia, Mines i Seguretat Industrial de la Generalitat de Catalunya, Pere Palacín, i el President de la MIDIT, Alfons Garcia.
Aquestes jornades bianuals estan adreçades a totes les empreses i ens públics del territori i tenen com a objectiu crear un espai de trobada i de reflexió per al sector públic i privat. Es tracta d’aconseguir generar sinèrgies de col•laboració entre tots els participants i incentivar el sorgiment de projectes per al desenvolupament econòmic i social dels municipis aplegats.
Amb aquesta finalitat, hi haurà taules de debat dels sectors estratègics per al progrés del territori (agroalimentari, innovació social, turístic i energètic). Entre els ponents cal destacar la participació de Pep Palau, creador i director del Fòrum Gastronòmic de Girona i Cristina Martínez, editora del blog “Garbancita”, entre d’altres. En aquesta edició, la conferència inaugural sota el títol “Aprenent del passat per afrontar el futur” anirà a  càrrec de Julió Barceló, exmembre del Consell de Seguretat Nuclear i veí de Vandellòs
El programa de les jornades, que en aquesta ocasió són d’un sol dia, es distribuirà en una sessió de matí i una de tarda. Per aquesta raó, es dóna l'opció de quedar-se al dinar que ofereixen diversos restauradors del territori a un preu 5€.
Les III Jornades Tècniques s'emmarquen dins del projecte “Competitivitat i diversificació econòmica al territori de la MIDIT”, finançat pel programa d’ajuts a projectes innovadors i experimentals (2012-2013) i subvencionat en un 75% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) i el Fons Social Europeu (FSE).
La inscripció a aquestes jornades és gratuïta. Els interessats en apuntar-s’hi poden fer-ho fins a través de la pàgina web de la mancomunitat: enllaç o al telèfon 977 56 90 30.

PROGRAMA