La MIDIT organitza un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral

La MIDIT organitza un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral

La mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet, Tivissa i Pratdip convida les empreses del territori a participar-hi 

La Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha organitzat un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral. “Terres de Mestral”, recordem, és el nom de la marca turística amb la qual es promocionen conjuntament els tres municipis des de l’any passat.
Aquest seminari  constarà de dues sessions grupals i dues sessions individualitzades d'assessorament a les empreses del territori que vulguin crear productes turístics. La primera sessió grupal ha tingut lloc passat 4 de maig, de les 9 a les 11 hores, al Viver d’empreses ubicat al polígon industrial Les Tàpies de l’Hospitalet de l’Infant.
En aquesta sessió s'ha fet una breu anàlisi dels productes existents actualment i s'han planificat les reunions individualitzades per a les empreses interessades en rebre assessorament per a la creació de productes turístics. 
Per participar en aquest projecte promogut per la MIDIT i pel Ministerio de Empleo, amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2015, les empreses del territori han de confirmar la seva assistència, via correu electrònic (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) o al telèfon (977569030).