Presentació dels productes turístics creats a les Terres de Mestral

Presentació dels productes turístics creats a les Terres de Mestral

La Mancomunitat d’Iniciatives per al Desenvolupament Integral del Territori (MIDIT), que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip, ha organitzat un seminari per crear productes turístics de les Terres de Mestral. 

“Terres de Mestral”, recordem, és el nom de la marca turística amb la qual es promocionen conjuntament els tres municipis des de l’any passat.Aquest seminari ha constat d'una sessió grupal i dues sessions individualitzades d'assessorament a les empreses del territori que volgut crear productes turístics. Mitjançant les sessions individuals s'han creat paquets turístics, activitats combinades i activitats per part de les empreses dels ector turístic i comercial del territori de la MIDIT. A més, el seminari ha permès la cooperació entre les diferents empreses del territori. El 19 de juliol s'ha fet una presentació dels productes creats i de la planificació de les accions que resten a realitzar com són incorporar-los a la web www.terresdemestral.cat per a al seva promoció.

Aquest projecte promogut per la MIDIT  compta amb el suport del Ministerio de Empleo i del Servei Públic d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, en el marc de la línia de subvenció dels projectes innovadors i experimentals de l’any 2015.